Літня мрійниця

Ще навесні я планувала вишити цю дівчинку з серії "Мрійниці". І навіть підібрала для неї нитки. Але натхнення тоді до мене так і не завітало.
Намальована дівчинка була першою з усієї серії - літня та безтурботна. Але підбираючи нитки, мені дуже захотілося додати до жовтого блакитний, хоча у тканинках [до яких я їх підбирала] зовсім не було цього кольору. Ось так дівчинка перетворилася на україночку, яка в думках молиться за хоробрих воїнів, що захищають наш сон, та вірить у нашу Перемогу!
Дівчинку встигла вишити ще влітку, а ось рюкзачок шила вже у вересні. Тому і світлини вийшли осінніми.
Для його виготовлення використала одне з улюбленних поєднань: оксфорд з рослинами та льон у клітинку. А нижню частину для практичності зробила з миючого паперу, завдяки чому можна поставити рюкзачок на вологу лавку чи землю та не перейматися, що тканина промокне чи забрудниться. Невеличкі забруднення з паперу можна легко прибрати вологою ганчіркою, отже не потрібно буде прати рюкзак надто часто.
Застібається рюкзачок на 2 магнітні кнопки та блискавку. Має кишені під клапаном, на спинці та всередині. Розміри: ширина 21-28 см, висота 28 см, дно 6 см. Довжина лямок регулюється з 46 до 83 см.

Коментарі